| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
miroku&me New Member

|
Posted: Sun Mar 25, 2007 5:20 pm Post subject: Ce nu va place la ei?? |
|
|
ce nu va place inuyasha , sesshomaru, kagome. kykyo. miroku, sango, koga, ayamee si shippo???
inAFAra de koga, ayamee. miroku. shippo sunt cam ciudati...........
Inuyasha: prea plin de sine
sesshomaru: no comment ( nu prea am ce zice)
kagome: ciudata si bagacioasa
kykyou: ce sa mai spun... e moarta!! |
|
| Back to top |
|
 |
Sesshomaru Founder Admin

|
Posted: Sun Mar 25, 2007 6:05 pm Post subject: |
|
|
Mie imi plac toti,au personalitati diferite si asta ii face speciali,relatiile dintre ei se datoreaza caracterelor diferite si defectele lor de comportament generaeza adesea conflictele in serial,dar lupta lor face ca ei sa se poata indrepta. _________________
Este mai bine ca, întemeiat pe adevăr, să învingi o iluzie, decât întemeiat pe o iluzie să te învingă adevărul.
http://diversitate.10.forumer.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
Tenshi no Umi Moderator

|
Posted: Mon Mar 26, 2007 12:56 am Post subject: |
|
|
poi mie imi plac toate....adik fiecare are farmecul lui...doar naraku e cam stresanti la caracter dar e frumos asha(knd nu e demon...si are shi el forma umana) _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Aleera Dark Soul Moderator

Joined: 18 Feb 2007 Posts: 357 Location: in your mind for always
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 5:29 pm Post subject: |
|
|
pai asa in general nu am nimica cu fiecare,toti au ceva care ii fac unici si deosebiti dar cred ca singurul personaj pe care nu pot sa il sufar uneori este kagome-prea bagacioasa si prea mult osuwari lui inu sa fim seriosi nu tot timpul merita _________________
Don`t make me angry. |
|
| Back to top |
|
 |
grazyrealgirl Moderator

|
Posted: Wed Mar 28, 2007 6:43 pm Post subject: |
|
|
majoritatea ati spus ceva de genu " imi plac toti" aloo acest topic e de cine NU va place,daca nu va placea de nimeni nu va bgata,dar ca sa nu fiu de tot off topic
O urasc din toate puteriile mele pe KAGOME..nu stie sa isi exprime sentimentele si sa lupte pt Inuyasha,apoi vine"grozava" Kykio..aceste 2 personaje sunt cele mai patetice..love and peace _________________
aici e relaxarea |
|
| Back to top |
|
 |
Anime_Angel02 Junior

|
Posted: Fri Mar 30, 2007 7:09 pm Post subject: |
|
|
Toate personajele din animeul Inuyasha sunt speciali si diferiti.Singurul personaj pe care l-as schimba este Kagome,sa nu mai fie asa bagacioasa si sa se amestece in treburile altora! _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
zl911hihi873 Junior

|
Posted: Mon Aug 24, 2009 8:50 am Post subject: 爱的色放 |
|
|
二人正离开遇Danny前女友Baby,要求复合。Danny拒之,Baby以为桃是新欢,这是蜜桃成熟时里的剧情,是不是很精彩啊?与其其名的还有偷窥无罪,韩国是艳情片的产地,但许多片源都来自巫毒免费电影,还有些电影就不同了,比如像玉女心经和爱的色放! _________________ 免费电影 |
|
| Back to top |
|
 |
zl911hihi873 Junior

|
Posted: Sat Aug 29, 2009 3:27 pm Post subject: 色戒 |
|
|
如这次蜜桃成熟时公映洁本。坊间重提过去曾被本地片商使用过的“先后公映两个版本”的招术。偷窥无罪媒体发展局的相关规定,是同一部戏的第一版必须下片至少一周后,才能上第二版。但免费电影片商当然不会在第一版(通常是删剪版)上片时,玉女心经和色戒预先公布未来会公映第二版。 _________________ 免费电影 |
|
| Back to top |
|
 |
Sora New Member

|
Posted: Sun Aug 30, 2009 10:07 pm Post subject: |
|
|
well.
Ce sa spun.
Eu cred ca personajele din Inuyasha sun perfecte asa cum sunt,caci daca nu ar fii fost,nimanui nu i-ar fii placut animeul,right?
Yeah,that's what I tought. :]
Insa ceea ce num-i place mie,este faptul ca Kouga mereu pretindea ca o iubea pe Kagome doar ca sa il enerveze pe Inuyasha,daca nu ati observat.
Daca ati vazut episodul cand Kikyo a murit,probabil ati observat ce usor ii spune Kouga lui Inuyasha ca i-o da pe Kagome.(sau e doar in manga? = hmm...)
In rest nu prea am ce comenta...Il savurez picatura cu picatura :] _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|