|
Lumea minunata O lume diversa, pentru toti
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Sesshomaru Founder Admin

|
Posted: Sat Feb 17, 2007 2:29 am Post subject: Alt Oracol |
|
|
Raspundeti la intrebari specificand numarul:
1.care e numele tau adevarat si cum vrei sa-ti zicem?
2.pe ce data te-ai nascut?
3.cum arati?
4.unde stai?
5.la ce scoala inveti?
6.in ce clasa?
7.Ai animele de casa?care?
8.care e cel mai bun prieten al tau?
9.ai frati/surori?
10.Care ti se pare ca ar fi persoan perfecta?
11.ce iti place cel mai mult la acest forum?
12.care e animalul preferat?
13.care e siteul/forumul tau?
14.ce personalitate ai?
15.cand ai fost in cea mai neplacuta situatie?
16.zii cat mai multe despre tine _________________
Este mai bine ca, întemeiat pe adevăr, să învingi o iluzie, decât întemeiat pe o iluzie să te învingă adevărul.
http://diversitate.10.forumer.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
yozz Junior

|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:29 pm Post subject: |
|
|
3. like any other ordinary guy
4. Ploiesti
5. Liceul Teoretic Nichita Stanescu
6. 10 I(nformatica)1
9. un frate si o sora vitrega
16. Vointa, incredere, siguranta, generozitate, creatie, fidelitate, franchete, energie, demnitate, loialitate, ambitie, expresivitate, inteligenta, sinceritate, noroc.
Aroganta, egocentrism, orgoliu, lene, teatralitate, snobism, grandomanie.
Culori favorite..orange si auriu.
Ma atrag obiectele din metal, obiecte scumpe, de lux, ceasuri scumpe, articole de vestimentatie, ciocolata fina, parfumurile scumpe cu esente sofisticate, un restaurant de lux, betisoare parfumate. Imi plac esentele de portocal si cafea. Imi place vestimentatia rafinata, din tesaturi scumpe, imi plac culorile vii si stralucitoare. Prefer o vestimentatie sport..comoda si lejera. Sunt adeptul vestimentatiei unicat.
Ma simt bine in spatii deschise, luminate, insorite, luxoase.
Imi place muzica ritmata.
Tind spre o profesie de actor, manechin, creator de moda sau orice munca de creativitate (artist). |
|
| Back to top |
|
 |
ale_angel Moderator

|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:17 pm Post subject: |
|
|
1.Alexandra dar toata lumea imi zice Ame ori Ale. Va las pe voi sa alegeti
2.7.06.1993
3.cum arati?
4.in brasov
5.sc. gen. nr. 9
6.a VII-a
7.Nu
8.Ione, Sandra si Stefan
9.Nu
10.Pai, o persoana normala ca oricare alta, dar care sa nu-si vorbeasca preitenii pe la spate, sa spuna in fata cuiva ce o deranjeaza, sa stie sa tina un secret si pe cat posibil, sa nu minta, detest minciuna
11. Sincer, nu cred ca am un element anume care imi place mai mult....... dar ca sa raspund la intrebare:organizarea
12.Lupul si delfinul- nu pot alege intre cei doi
13.http://anime-fani.myforum.ro/
14.sunt o fire deschisa, directa, prietenoasa, poate un pic misterioasa
15.pai... anul trecut de Halloween
16.pai, nu am idee ce as mai putea spune despre mine  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Priestess_of_Murder Junior

|
Posted: Mon Feb 19, 2007 1:56 pm Post subject: |
|
|
1. Numele meu adevarat e Andreea dar imi place sa mi se spuna Charlotte sau Anda :-D
2. 21.septembrie.1994
3. Eteh... Sunt inalta(1,65), cu par saten(cu suvite roscate), am ochii caprui verzi(iar la lumina aurii), am tenul alb si obrajii rosii, parul lung pana la piept...
4. Rm.Valcea
5. Waldorf
6. ei............ a VI-a
7. Da, am 2 motani (Mazga, Nelson) si o pisica(Mirciulica) si mai am pesti
8. Heliana.........
9. Din pacate, nu
1o. Ceva gen Hiei
11. Membrii... faptul ca sunt prietenosi... si-mi place si cum e organizat
12. Felinele in general, bufnitele si lupii
13. www.loveforanime.myforum.ro (deocamdata este inchis, am sa-l redeschid peste vre-o luna)
14. Copilaroasa dar in acelasi timp matura... sunt o persoana de incredere si comunicativa
15. Cand am fost la mare
16. Pai ce sa mai spun? Nici macar eu nu ma inteleg... Scriu carti si vreau sa fiu actrita! _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
deyutza_viperutza New Member

|
Posted: Mon Feb 19, 2007 10:11 pm Post subject: |
|
|
1. Da.....pai ma numesc Andreea si-mi place sa mi se zica Deyutza,dau pur si simplu Deea
2. 4 Mai 1993
3. Pai sa vedem....am 1,71(nu-s chiar cea mai inalta fata din clasa....);cu parul blond;ochii albastri foarte inchisi,cu tenta spre mov,parca...parul putin mai lung de umeri si cu breton...
4. Pai sa ma gandesc...cred ca locuiesc undeva prin Bucuresti...
5. O scoala de renume ,unde se duc numai tocilari...
6. a 7-a A...
7. Mda...un papagal...
8. Mihaela....
9. Nu...
10. Pai......sa fie curajoasa,fidela,romantica...optimista,care sa te faca sa razi,chiar si cand esti trista....
11. Sectiunea Jocuri pe Forum si ...userii ce sunt prietenosi...
12. Cainele....prefer rasa Ciao Ciao
13. Nu am...
14. Sunt o persoana directa,care rade un continuu(nu si in timpul orelor) ; generoasa...si de obicei optimista...voioasa si dornica de a cunoaste lucruri noi...
15. Atunci cand a trebuit sa mint...pe cineva foarte drag,care a aflat si s-a suparat pe mine....si nu imi mai este prietena,de fapt nu am mai vazut-o de mult timp.
16...Pai fericirea mea de bicei ii inveleseleste pe toti,la fel si spoontanitatea...imi plac ori ce tip de muzica cu exceptia manelelor...iubesc natura,animalele...tot ce este in jurul meu.Nu imi place sa fiu mintita dar asta nu ma impiedica sa mint,pentru o cauza nobila . Imi place mult marea...si toate sporturile ce sunt legate de aceeasta a da si imi place....mult istoria si sa aflu chestii cat mai interesante... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Helena New Member

|
Posted: Sat Feb 24, 2007 6:37 pm Post subject: |
|
|
1.Ma cheama Sabina dar puteti sa imi ziceti si Helena
2.in 93 da nu spun mai mult ;)
3. Pai pun o imagine :
4.Ploiesti
5.Liceul Pedagogic
6.a 7a
7.Am un ciobanesc mioritic. e fata si o cheama Puffy .... strange name... ca e cam mare..da ma rog..
8.Cristina, fosta mea colega de banca....
9.nu
10.hmm.. no coment
11.ca este despre anime
12.Imi plac serpii si paianjenii, in special tarantulele
13.nu am
14.Sunt independenta uneori incapatanata ... dar niciodata nu te plictisesti cu mine. _________________ http://i175.photobucket.com/albums/w146/Saby93/sem-1.jpg |
|
| Back to top |
|
 |
Kayo New Member

|
Posted: Sat Feb 24, 2007 8:04 pm Post subject: |
|
|
1.ma cheama Raluca...prietenii imi spun Kayo sau Vipera
2. 29 iunie
3. normal
4.Braila
5. Colegiul National ,,Gheorghe Munteanu Murgoci "
6. a 9 a
7. am avut ....
8. nu cred ca are vreun sens sa zic....
9.am un frate mai mic....
10. nu exista persoana perfecta
11. aproximativ totul ...
12.leii
13.-----------
14. am o personalitate puternica...
15.situatii neplacute...nu imi aduc aminte acum ...
16.sunt o persoana sociabila...deschisa...imi place sa ajut pe cei din jurul meu..nu suport cand cineva minte...traiesc viatza la maxim..(poate de aceea unele persoane ma cred cam nebuna sau ciudata ) ...imi place sa calatoresc ..sunt pasionata de psihologie si istorie .....iubesc arta....si ma pot lungi in multe multe randuri... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Aleera Dark Soul Moderator

Joined: 18 Feb 2007 Posts: 357 Location: in your mind for always
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 7:08 pm Post subject: |
|
|
1Adrianna dar toti imi zic aleera sau ady dar va las pe voi
2 02 mai
3 normal
4 bucuresti
5 Grupul Scolar Dimitrie Paciurea
6 9 C
7Da,un papagal si un iepure
8 pai raluca,oana,mada,betty,geo,deea si geta my sisters
9 da o sora si un frate mai mici dar si vitregi
10 Persoana perfecta nu poate deoarece orice om are si defectele sale si acel lucru ne face unici
11 totul
12-pantera neagra si lupul
13 www.anime-magic.myforum.ro
14 de obicei destul de calma si dragutza cu cei din jur,dar cnd ma enerveaza ferea din calea mea
15 cand am alunecat cu inca o colega si am cazut pe jos la scoala
16 daca vreti sa stiti m,ai multe intrebati-ma pe mess _________________
Don`t make me angry. |
|
| Back to top |
|
 |
Anime_Angel02 Junior

|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:49 pm Post subject: |
|
|
1. Numele meu este Sabrina dar multi imi spun Sabri,Rin sau Ichigo
2.Pe 16 mai 1994
3. Pai....am parul lung,de culoare maro deschis,ochii mari,castanii cu putin verde in mijloc,inalta....
4. In Brasov,in tractoru
5. Scoala generala nr. 5
6.a V|-a
7. Un caine rexy!
8. Michelle si Andrada
9.Dap.Un frate care ma enerveaza in fiecare moment al zilei!!!
10. Nu exista o persoana perfecta
11. Tot!
12. Pisica,vulpea polara si lupul
13. Prefer sa nu-l spun...
14. Pai,sunt ciudata (da nici chiar asa,sunt cam neinteleasa),energetica,hiperactiva,tin mult la prietenii,nu am rabdare,sunt cinstita cam mereu (doar daca este un caz aparte mint,si nu sunt DELOC buna la mintit! Deci orice inafara de minciuna!),unii spun ca sunt timida altii nu,deci nu stiu ce sa zic,cred orice mi se spune ceea ce nu este prea bine (multi m-au pacalit folosindu-se de acest defect ) si cam atata...
15. Cand m-a mintit o "prietena",mi-a spus ceva care m-a durut foarte tare,de fapt si acum sunt in conflict cu ea.
16. Eu iubesc animeurile. Sa nu radeti de mine,dar eu chiar cred in anime. Am fost si tentata sa aprind o lumanare unui personaj mort din anime,dar nu am facut acest lucru,totusi inca imi mai sta in minte.Viata mea este practic legata de anime,cel putin asa cred eu si prietenele mele cele mai bune. Este probabil doar imaginatia mea,dar eu cred ca personajele din anime se transforma in oameni ca sa ne arate ceva,dar nu stiu ce,inca.Chiar cred ca este adevarat acest lucru,am trait-o cand am aflat ca profesorul de inot al prietenei mele s-ar putea sa fie Li din Battle B-daman.Seamana leit cu el. Desigur,s-ar putea sa fie doar imaginatia mea! Am o imaginatie de nedescris. ^-^ .Oricum,viata mea este un mister pe care vreau sa-l dezvalui!
~I'M NOT CRAZY!!!!!! ~ _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
adda_kurama Moderator

Joined: 16 Feb 2007 Posts: 448 Location: in lumea viselor...unde chiar si raul pare a fi ceva frumos!
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 9:11 pm Post subject: |
|
|
1.andreea-madalina,dar puteti sa-mi spuneti adda,deea sau mada
2.21.01.1992
3.pai am 1,68,ochi verdzi spre caprui,blonda
4.moinesti,jud bacau
5.sc "george enescu"moinesti
6.a opta(ma pregatesc pt liceu)
7.nu,dar mi-as dori
8.colega de banca,elena
9.da,un fratior mai mic
10.persoana care stie sa-ai aprecieze prietenii,fara a-i vorbi pe la spate,o persoana destul de echilibrata)mai precis,ceva in genul lui KURAMA)
11.faptul ca membrii sunt ca o familie,ceea ce nu prea intalnesti pe "marile forumuri"
12.iepurasii imi plac la nebunie,dar prefer si puii de pisica sau de catel
13.nu am
14.in general sunt o fire calma,visatoare,dar am si momente cand devin mai nebunatica
15.acum cateva zile
16.pai sunt ambitioasa,mereu lupt pt ceea ce vreau,lupt pt mine si pt prietenii mei indiferent de ce se intampla,nu-mi place cand cineva imi jigneste familia sau prietenii,nu prea ma intereseaza ce spune lumea pe la spate despre mine,sunt romantica din fire,dar in acelasi timp si realista(din cauza problemelor de zi cu zi).
imi place sa ma imbrac sport sau sport elegant,nu prea imi place sa imi incarc bratele sau urechile cu multe bijuterii,prefer sa fiu cat mai simpla,mai naturala.
culorile mele favorite sunt roz,verde,albastru si rosu.in general ascult aprope orice gen de muzica,cu exceptia rokului satanist
pe viitor mi-as dori sa devin translator,sa vizitez lumea,in special japonia si olanda-tarile mele favorite...si cam atat  _________________
viata e scurta si trebuie traita din plin.nu refuza nimic din ce-ti ofera destinul caci nu se stie maine ce te asteapta!!!
http://dreamanime.smfforfree2.com |
|
| Back to top |
|
 |
959193581 New Member

|
|
| Back to top |
|
 |
ijkl518 New Member

|
Posted: Thu Oct 08, 2009 7:57 am Post subject: my review on wow |
|
|
my review on wow
Before I proceed, I must let you, the reader, know that I have never played an MMORPG before. I never saw the need to pay a monthly fee for a game after plopping down $50.00 plus for it at the store. I've also read about the plethora of problems associated with such games. But after playing this game, I've changed my mind. But only for this game because that is how good I think it is
Well here I am reviewing WoW the so called "best mmorpg" although I wouldn't consider it an mmorpg simply because no one role-plays. People think this is the best game because the most people play it, but I truly beg to differ. You see not only are there games way funner than this one, but this one isn't really that fun, but rather addicting. Now see this game was addicting for me for a while, but now I get bored of it within minutes. Most people play this game because they feel they have to opposed to they actually want to. In this game once you join a guild you pretty much feel obligated to level so you can help your guild grow and what not. Well let us now start the review, I shall break it down for everyone because if you are considering playing WoW then you must not be very smart.
Blizzard has already established themselves as great game makers. The wow gold series has endured for ten years and will probably continue for far longer. One of the company's strong points is that the people who make the games are gamers themselves. That cannot be overlooked. They have a strong commitment to make their games good and even this one shows the care put into it.
I stick to this sentence : maybe proper games playing makes our lives more colorful and eases our nervous tension. _________________ Buy WoW Gold! wow gold Fast shipping! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|